Els equips de l'Avinent CA Manresa i del CA Igualada Petromiralles van signar una excel·lent actuació al Campionat de Catalunya de clubs sub-20 en pista coberta celebrat diumenge a Sabadell.

Les atletes del CAM van assolir una brillant quarta posició en sumar 111 punts, només dos menys que el tercer, l'AA Catalunya. El Cornellà Atlètic va guanyar la competició en acumular 117 punts. Les atletes del CA Igualada van classificar-se en setena posició després de sumar 87 punts.

Individualment van destacar diverses esportistes d'ambdós clubs. La igualadina Naima Ait Alibou va imposar-se en la prova de 1.500 m llisos amb un temps de 4 minuts, 44 segons i 50 centèsimes. Dues atletes del CAM també van aconseguir sengles triomfs. Anna Cabrera va vèncer en el salt de llargada amb 5,43 m, i Montse Montañés va regnar en el llançament de pes, amb una marca de 10,87 m.

Les bagenques Laia Solà i Marta Riera van ser segones en les seves especialitats, lloc que també va ocupar l'equip femení de relleus 4x400 m llisos del CAM (Devers, Riera, Tarragó i Canal). Solà va córrer els 60 m llisos en 7 ' i 89'', i Riera va superar els 60 m tanques en 8' i 92''. Les rellevistes van signar un temps de 4 minuts, sis segons i 59 centèsimes.

En darrer lloc, van destacar els tercers llocs de dues atletes del CAM (Clàudia Galán i Meritxell Lladó) i de la igualadina Carla Alemany. L'esportista del CAI va superar els 3.000 m obstacles en 11 minuts, 14 segons i 46 centèsimes. Galán va fer una marca d'1,55 m en el salt d'alçada, i Lladó va saltar amb la perxa 3 metres justos.

Les formacions masculines d'ambdues entitats també van protagonitzar actuacions meritòries. L'Avinent Manresa va ser sisè en sumar 91 punts, mentre que els 79 acumulats pel CAI Petromiralles li atorgaven la novena posició. El FC Barcelona (137 punts) va ser el guanyador. Héctor Ramos (CAI) va imposar-se en el salt d'alçada (1,98 m), i el seu company d'equip Eduard Sánchez va ser segon en pes, amb un llançament d'11,11 m. Una segona posició que també va acreditar Arnau López (CAM) en els 3.000 m llisos amb un temps de 9 minuts, 22 segons i 73 centèsimes. Els anoiencs Aitor Caldito (salt de llargada) i Oriol Castells (triple salt) van ser tercers. Caldito va alçar-se fins als 6,52 m. Oriol Castells va arribar als 12,99 metres.