La nedadora de Castellví de Rosanes Núria Marquès va ser la vencedora de la segona jornada de la lliga catalana de natació adaptada en categoria femenina. En la competició celebrada a les instal·lacions del CN Martorell, sota l'organització de la Federació Catalana d'esport adaptat, Marquès (CN Sant Feliu) va guanyar les proves de 50 braça i 50 esquena amb un total de 858 punts; darrere seu es va classificar Júlia Castelló (CN Mataró) amb 618 punts i Marian Polo (CN Badia) amb 536 punts. Ja en la primera jornada d'aquesta lliga catalana de natació adaptada, Núria Marquès va ser la vencedora i va mostrar el seu moment dolç de forma després de la disputa dels Campionats del Món, que van tenir lloc a Mèxic i en els quals Núria Marquès va sumar sis medalles en la categoria S9.

En l'apartat masculí, a Martorell, el dominador va ser Antoni Ponce (CN Sitges) amb 855 punts gràcies al seu triomf en els 50 braça, davant dels també nedadors paralímpics Òscar Salguero (CN Sabadell) amb 828 punts i Miguel Luque (Fundació Adapta2) en tercera posició amb 631 punts.