El Madrid continua imparable després de sumar la seva tretzena victòria consecutiva, aquesta vegada a l'Eurolliga davant el Baskonia (75-73). Una gran cistella de Rudy va rescatar el conjunt blanc en un partit dominat en bona part pels vitorians.

En un matx regular que els vitorians, de la mà de Rodrigue Beaubois (18 punts), van dominar majoritàriament, els blancs, amb una sòlida defensa i l'encert en atac de Fabien Causeur, Trey Thompkins, Luka Doncic i, especialment, Rudy Fernandez, van acabar guanyant la seva setena victòria consecutiva a la competició continental.

Mentrestant, l'Unicaja va caure a la pista del cuer, l'Armani Milà. El tir exterior dels italians va condemnar un equip malagueny molt erràtic en atac. L'equip espanyol no va tenir el seu dia i es va veure soprès per un gran encert des de la línia de tres punts.

Els més destacats per part del conjunt malagueny van ser Jeff Brooks i Nemanja Nedovic. Ambdós jugadors van ser els únics que van donar una mica de vida als de Joan Plaza, que, d'aquesta manera, encaixaven la tercera derrota consecutiva a la competició. Una desfeta que deixa l'equip a dues victòries del vuitè classificat.