«No hi ha res més difícil que jugar contra el cuer». Així de clar ho té el tècnic del Manresa, Dani Andreu, davant el partit que el seu equip jugarà demà (12,15 h) al camp del Castellar en l'inici de la segona volta.

El conjunt manresà afrontarà aquest primer duel de la segona volta amb força novetats. Una, el retorn del davanter Noah Baffoe després de dues temporades al Sant Julià Lòria de la lliga andor-rana. El Manresa també ha incorporat dos jugadors argentins, el porter Mariano Leonel Rando i el migcampista Julián Matías (tots dos jugaven a la lliga del Mar de la Plata).

Per contra, el club manresà ha perdut el lateral Jonny, que s'ha incorporat al Sant Julià de Lòria, que entrena Jesús Barón.

Dels canvis, Andreu va comentar que «en principi no hi ha d'haver més incorporacions, estic content amb la plantilla actual, tot i que sempre dependrà del mercat. No donarem la baixa a cap futbolista, som 21 jugadors i el que no vagi convocat mirarem que pugui reforçar el filial».

Respecte de la visita de demà al cuer Castellar, Andreu va incidir que «la meva tasca ha de servir perquè els jugadors no es refiïn. El Castellar ha fet bons resultats en les darreres jornades. Tenim les baixes importants de Jonny, ja definitiva, i la de Manel Sala, sancionat».

D'altra banda, aquesta setmana s'ha sabut que el partit de Primera Catalana de la setzena jornada que havien de disputar el CE Manresa i el Llagostera B i que va ser suspès per la pluja es jugarà el 10 de febrer a les si de la tarda al Nou Estadi del Congost

Partit de l'Igualada, avui

Pel que fa a l'Igualada, visita avui el camp de l'Alpicat, a partir de les quatre de la tarda, amb la voluntat de vèncer per mantenir contacte visual amb els primers classificats. Els anoiencs són cinquens, a cinc punts dels dos líders, el Martinenc i el San Cristóbal, i avui visiten el camp d'un rival que es troba situat a mitja classificació.

El conjunt blau ha encadenat quatre victòries consecutives, la qual cosa l'ha fet pujar cap a la part alta del grup 2. L'adversari d'avui, en canvi, ha lligat dues der-rotes consecutives, a les Borges Blanques i amb l'Andorra, que li han fet perdre pistonada.