L'Unicaja va acostar-se anit a les posicions de play-off de l'Eurolliga després de la seva victòria davant el Reial Madrid (80-75). Un triomf que, combinat amb la der-rota del Baskonia davant el Milà (82-83), fa que els malaguenys atrapin els bascos a la classificació, tots dos empatats amb 8 victòries i 11 derrotes, a dos partits del vuitè, el Maccabi (10-9).

El gran encert de Waczynski i McCallum, tots dos amb 15 punts, va ser clau per a la victòria de l'Unicaja, que va dominar des del principi. Tot i això, el Madrid va intentar reaccionar de la mà de Luka Doncic (16 punts per a 24 de valoració). Però el bon partit del jove eslovè va ser insuficient.

Tampoc no en va tenir prou el Baskonia amb una gran actuació de Toko Shengelia: 17 punts i 12 rebots. El georgià va mantenir amb vida l'equip de Pedro Martínez i va liderar una remuntada final, però va errar el seu llançament, en l'última possessió, quan només quedaven sis dècimes.

En els altres partits disputats ahir, el CSKA va consolidar el seu liderat amb un triomf a la pista del Panathinaikos (70-75) amb 21 punts de Sergio Rodríguez. I el Fenerbahçe va derrotar l'Efes en el derbi turc (84-89) amb un recital de Wanamaker (31 de valoració).