El Tir Arc Olesa va tancar a Constantí i a Torrefarrera la seva participació a la Lliga Catalana d'aquest esport amb un brillant palmarès. Els esportistes del club del Baix Llobregat Nord van sumar vuit títols, a més de quatre segones posicions i tres terceres en aquesta competició.

Així, en l'última jornada en sala, Antonio Vázquez va dominar la categoria sènior amb un total de 563 punts. En veterans, Luis Ramos va aconseguir ser el guanyador en acumular 521 punts l'últim dia. També va vèncer Adriana Pla en la categoria júnior femenina en acumular 1.642 punts i Júlia Galera en infantils en sumar-ne un total de 1.642. Encara hi va haver quatre triomfs més. Van pertànyer a Lucía Ramos, campiona en alevins amb 1.715 punts, Ona Rubio, que es va quedar a tan sols dos punts del rècord de Catalunya, en acumular-ne 293, Leire Garcia, campiona de la lliga, amb un total de 877, i Clàudia Garcia, la millor de la categoria esquirol, en sumar 848 punts.

També hi va haver altres bons resultats. Lucía Ramos, a més de vèncer en alevins, va ser tercera en infantils, amb 543 punts. En la categoria aleví femení, Ainara Garcia va obtenir 524 punts. En nois, gran tirada de Sergio Pérez, que va sumar dues tirades regulars i va obtenir la seva marca personal de la temporada amb un total de 488 punts. El seu company Pablo Espes va ser sisè. En nens, Iker Muñoz va arribar fins als 251 punts i va ser segon. L'anteriorment citat Daniel Espes va obtenir la seva marca personal amb 221 punts en esquirols i Unai Garcia en va fer 205. Finalment, en arc nu, marca personal per a Marta Gimeno.