El Manresa ha superat amb solvència el típic ´partit trampa´, aquell que ja tens guanyat al vestidor, abans de trepitjar el terreny de joc, i que al final es complica i surts amb un pam de nas i amb la cua... Pas a pas, el Manresa es va anar fent l´amo de la situació i va espantar els dubtes al municipal Pepín Valls, aconseguint una victòria que, no ens enganyem, era d´obligat compliment. A l´inici del matx, el Castellar ha sortit valent, sense complexos i amb atreviment. Però als 9 minuts, Javi López ha obert el marcador i això ha fet canviar la decoració. Arran del 0 a 1, el Manresa ha crescut en totes les facetes del joc i han començat a monopolitzar la possessió de la pilota i les arribades a l´àrea del rival. En una acció de traca i mocador de Brian ha arribat el 0 a 2 al minut 38. I quan es portava un minut del segon temps, la sentència amb el 0 a 3 obra del mateix Brian. A partir d'aquí, moltes arribades no aprofitades dels manresans fins que a les acaballes, Marçal Lladó ha convertit en el 0 a 4 una falta comesa sobre Noah, que retornava a l'equip després del seu pas pel Sant Julià andorrà.