El Sevilla de Vincenzo Montella comença a carburar. Els sevillistes van confirmar ahir a Cornellà el Prat el seu bon moment amb una golejada contra l'Espanyol. Els de Quique Sánchez Flores van encaixar la derrota com una galleda d'aigua freda després de guanyar el Barça a la Copa.

Els locals es van mostrar molt desencertats en atac, ja que van perdonar nombroses ocasions, i també molt fluixos en defensa, atès a què els tres gols sevillistes van arribar després de tres errades de la defensa blanc-i-blava.

Tot i això, els pericos van sortir més endollats que el seu rival. El fet de no aprofitar les ocasions va donar aire als sevillistes, que no van desaprofitar la primera que van tenir. El gol de Vázquez va desinflar l'Espanyol, que va ser rematat abans del descans amb un gol de Sarabia.

Els locals van sortir amb les idees clares a la segona part però seguien negats de cara a porteria, mentre el Sevilla va mostrar la seva versió més efectiva. En el tram final, Muriel, en una acció personal, va fer el tercer.