El Catalana Occident Manresa es va imposar a casa davant el gran FC Barcelona Lassa, per 81-74.

Els dos equips van iniciar el duel a l'espectativa, però ràpidament van ser els manresans els que van prendre les primeres distàncies, ja que es van posar 10-2 al tercer minut de joc. Ben aviat va arribar la reacció dels culers, que, gràcies a la seva superioritat en el joc interior, van retallar distàncies. Aquesta mateixa dinàmica d'estira i arronsa es va mantenir durant tota la primera meitat: els bagencs marxaven lluint-se en atac però els visitants imposaven agressivitat en defensa i retallaven distàncies.

A la respresa van ser els blaugrana els que es van fer amb el domini del joc, mentre que els locals no aconseguien recuperar el nivell. Però unes variacions en defensa van provocar que els locals anotessin un parcial de 8-0 i es tornessin a posar per sobre en el marcador.

El darrer quart va ser de domini bagenc total, ja que uns bons minuts del Barça no van posar la por al cos dels locals, que van saber tancar el triomf sense miraments.