El Perfumerías Avenida va revalidar el títuol de la Copa de la Reina després d'imposar-se a l'Uni Girona en la final. Amb aquest triomf, el quart en cinc anys, el conjunt castellà suma ja set títols de Copa, els mateixos que va aconseguir Ros Casares en l'època moderna de la competició.

Les jugadores que Miguel Ángel Ortega van superar un difícil inici i van encaminar el trimf en un gran tercer quart (24-14) en el qual van situar l'avantatge per sobre dels deu punts. I van tornar a deixar amb la mel al llavis les gironens, com el curs passat.

La bona direcció de la catalana Sílvia Domínguez i els 13 punts d'Angelica Robinson, escollida MVP de la Copa, van ser claus en el triomf del Perfumerías Avenida, que suma tants títols de Copa com una de les seves jugadores, la pivot brasiler Erika de Souza.

A l'Uni Girona, la gran aportació de Núria Martínez, autora de 18 punts, va ser insuficient a les gironines. I un any més, la Copa se li resisteix a un equip català: l'últim en guanyar-la va ser el CB Torotosa l'any 1989.