El PetroPintó Asfe va tornar a vèncer amb solvència (55-41) en un partit complicat davant el Ceec Mas Avícola, equip que empatava a victòries amb les de Sant Fruitós.

El duel va iniciar amb molt bon bàsquet per part dels dos equips, malgrat regnava un marcador anivellat. Ambdós conjunts van trobar la manera de castigar el rival amb els seus punts dèbils, no obstant això les locals van saber trobar-se còmodes amb el seu joc ràpid, mentre que les de Sabadell anotaven gràcies a un bon joc interior. El primer temps va acabar amb un 14-14 a l'electrònic.

Va ser el segon quart que va canviar la dinàmica del matx. El PetroPintó va tornar a imposar una excel·lent defensa i va trencar el joc de les sabadallenques, que només van poder anotar 7 punts en tot el període.

La represa va començar amb una diferència de 12 punts que beneficiava els interessos bagencs, i tot i la intensitat del conjunt visitant, les noies de l'Asfe van mantenir el nivell defensiu, que van combinar amb un joc alegre de cara a cistella. Així doncs, tot i la defensa zonal plantejada pel Ceec Mas Avícola, les locals no es van encallar, van trobar respostes ràpides a qualsevol estratègia i l'avantatge santfruitosenc es va mantenir durant el tercer temps.

L'inici del darrer quart, amb tres anotacions consecutives de les visitants, va provocar cert desconcert a les de l'Asfe, que van respondre ràpidament i van recuperar la còmoda distància en l'electrònic.

Finalment, un 55-41 va tancar el duel i va donar una nova victòria al PetroPintó, i així va aconseguir posicionar-se en solitari com a segon classificiat del grup 2 de la seva categoria, Primera Catalana.

L'Asfe va acabar la primera volta de la lliga regular mantenint-se invicte a casa i amb un balanç rotundament positiu de dotze victòries (nou de consecutives) i només tres derrotes. L'equip, amb molt bones sensacions, està preparat per mantenir el nivell a la segona volta i, tot i que encara és molt aviat, ja comença a somiar amb l'ascens.