El CN Minorisa femení jugava la segona jornada de la fase decisiva de la Primera Catalana a la piscina del CN Badia, l'únic equip capaç de vèncer les manresanes en la tanda anterior de partits. Aquesta circumstància va fer que les bagenques sortissin concentrades. Així, amb només un minut de joc l'avantatge visitant era de 0 a 2, tot i que al final del primer quart el marcador era de 2 a 4.

El ritme de les manresanes no el van poder mantenir les del Vallès i s'arribava al descans amb un clar 2 a 7, difícilment remuntable per al conjunt de casa. Un nou parcial favorable a les d'Àngel Perión deixava el lluminós en un contundent 3 a 10 que feia justícia a la superioritat bagenca.

Amb tot fet, en el darrer quart es va viure un cert relaxament per part dels dos equips, que va fer que s'anotessin molts gols, amb un igualat 3 a 4.

A la classificació, el CN Minorisa té 4 punts, com també el CN Sabadell B després de dues jornades; el CN Martorell té 2 punts i el GEiEG, el CN Badia i el CN l'Hospitalet en tenen 0.