Arriba un altre derbi al Berguedà. En la dinovena jornada del grup 4 de Segona Catalana s'enfrontaran diumenge (16 h) el Berga i l'Avià al camp dels de la capital de comarca. Un duel en què els dos equips tenen molt en joc. El Berga de Joan Prat després de sumar 5 dels darrers 24 punts en joc necessita la victòria per acomodar-se millor a la classificació, perquè, amb 21 punts, és en zona de perill.

L'Avià, que en les darreres jornada havia fet una revifalla amb Joan Flores a la banqueta, imposant-se al Gironella i de forma sorprenent al Can Rull, fa dues jornades que perd, això sí, davant rivals de la part alta, el líder Parets i el Matadepera. Els avianesos, en zona de descens amb 10 punts, no llancen la tovallola i encara creuen en alguna possibilitat de permanència. Un dels handicaps ara mateix és disposar d'una plantilla curta tot i que està mirant de fer incorporacions.

En el mateix grup, el Sallent, amb 22 punts, tampoc no es pot despistar al camp del Ripollet (demà, 12 h). El Gironella, en posició de descens (14 punts) però amb un partit pendent a la recambra, rep avui el Folgueroles (16 h), conscient que no pot fallar més.

Al grup 5, un acomodat Solsona rep el Térmens (demà, 16 h) i l'Organyà, a la part baixa, juga amb el cuer Tremp (demà 15,45 h).