Fa exactament dos mesos del darrer enfrontament del Manresa al Nou Estadi. Va ser el 26 de novembre davant el San Juan de Montcada, un partit que precisament els manresans van perdre (1-2). Diversos partits seguits fora de casa, les vacances de Nadal i la suspensió del matx amb el Llagostera B fa unes setmanes (es jugarà el dissabte 10 de febrer, jornada de descans) han retardat una nova presència dels de Dani Andreu al seu feu. Demà, els blanc-i-vermells rebran la visita del sempre complicat Vic (12 h).

Fins i tot, amb el conjunt osonenc s'ha creat una certa rivalitat esportiva després de diversos anys coincidint en la mateixa categoria, la Primera Catalana.

Ara mateix, a la classificació, el Manresa, que és segon, té nou punts d'avantatge respecte als osonecs. A la primera volta, encara amb Jose Solivelles a la banqueta, el resultat a Vic va ser d'1 a 1.

Dani Andreu, entrenador del Manresa, ha comentat que «el Vic és un rival d'entitat, amb un grup de jugadors que es coneixen bé. Sobretot fora de casa és un equip temible i més a pilota parada. Nosaltres hem de trobar la manera de tenir, al Congost, la confiança dels desplaçaments». El Manresa té tothom disponible. A la formació del Vic hi ha dos jugadors de casa nostra, el central Marc Guijarro Gigi, després de molts anys a l'Avià, i el davanter manresà Sergi Suárez Sua, amb passat, entre d'altres, al mateix Manresa (també hi era Miki López, però ara juga al Puig-reig a Tercera Catalana)

L'Andorra a Igualada

Igualada i Andorra, dos equips en ratxa del grup 2 de Primera Catalana, es veuran les cares demà a les Comes (17 h). Els igualadins van empatar dissabte a Alpicat després de quatre triomfs. L'Andorra, que entrena el solsoní Candi Viladrich, ha sumat quatre victòries seguides. A la part alta de la classificació, els dos conjunts estan separats per un punt a favor dels andorrans, que a més tenen un partit pendent.