Neymar va tornar a liderar una victòria del París Saint-Germain, en marcar dos gols en el duel davant el Montpeller (4-0), de la 23a jornada de la lliga francesa. Edinson Cavani i Ángel Di María van marcar els altres dos gols del líder del campionat.

L'equip d'Unai Emery, rival del Reial Madrid als vuitens de final de la Lliga de Campions, es va avançar als deu minuts de partit amb una gran jugada de Rabiot i Neymar que va culminar Cavani. L'uruguaià només va haver d'empènyer la pilota per castigar el rival i estrenar el marcador.

La diana va suposar el gol número 157 que aconseguia Cavani amb la samarreta del PSG, una xifra que el converteix en el màxim golejador de la història del club, després de superar una altra llegenda del conjunt parisenc, el suec Zlatan Ibrahimovic.

Abans d'arribar al descans, el PSG va ampliar l'avantatge amb un penal que va transformar Neymar. L'exjugador del Barça, que segueix demostrant la seva autoritat des dels 11 metres, va celebrar el gol abraçant Cavani per esvair qualsevol dubte sobre la seva relació. El 2-0 va matar un Montpeller que havia intentat reaccionar, sense sort, a la primera partit.

En els minuts finals del partit, Di María, després d'una passada de Meunier, i Neymar, en aprofitar una pilota morta dins l'àrea, van completar la golejada (4-0) i consoliden la condició de líder de l'equip de la capital. El París Saint-Germain domina la lliga amb 59 punts, 11 més que l'Olympique de Lió, segon classificat i que avui visita el Girondins de Bordeus.