L'Igualada necessitava tornar a guanyar per reivindicar-se a la zona alta, i tot i que es va avançar a la primera part, es va trobar amb un gol dolorós al minut 90 que el va limitar a un sol punt.

Les primeres jugades del partit les van conduir els andorrans, amb dues clares ocasions de gol, la primera amb una gran aturada del porter igualadí Javi Martínez, i la segona, amb un xut que va sortir a fora. Això sí, als catorze minuts, Eric va servir una falta des de la frontal de l'àrea, escorada cap a la dreta, i va aconseguir batre la porteria contrària. Va ser en un llançament tou però molt col·locat que va entrar per baix molt ajustat al pal dret de la porteria de l'Andorra (min 14).

A la represa, el partit va començar amb poca profunditat i amb els dos equips que no volien arriscar més del compte. Això sí, al tram final del partit, els andorrans van començar a agafar les regnes i es van plantar en diverses ocasions a l'àrea contrària, mentre que els igualadins sortien a la contra amb l'esperança d'incrementar el marcador. Quan faltaven deu minuts, Fran va tenir una gran ocasió quan després de driblar el porter va fer una bona rematada, però el defensa Joan Cervós la treure la pilota des de la ratlla de gol.

Ara bé, quan ja s'havia complert el minut noranta, una rematada des de fora l'àrea de l'andorrà Eric Vales, ajudat per un rebuig, va acabar al fons de la porteria.