El Club Bàsquet Navàs Viscola va encaixar una nova derrota a domicili, aquest cop a la complicada pista del Sant Gervasi,rival directe dels navassencs que es va imposar per un resultat de 86-80, en un partit ajornat de la jornada 10 del grup 1 de Primera Catalana. Els locals van vèncer gràcies a un gran últim quart, en el qual van obtenir un parcial de 31-14.

Els jugadors bagencs van sortir a la pista amb força i van anotar un parcial inicial de 6-0. Tot seguit, el conjunt de Mollet del Vallès va reacionar i va finalitzar el primer quart amb tres punts d'avantatge (22-19). Al segon període, els visitants van ser molt superiors al seu rival i van aconseguir arribar a la mitja part de l'enfrontament amb dotze punts d'avantatge a l'electrònic (36-48).

A la segona meitat, els navassencs van dur a terme una defensa molt agressiva i van poder mantenir la renda al final del tercer quart (55-66). Semblava que els bagencs tenien el partit ben encarat. Els deu darrers minuts es van iniciar amb tres triples consecutius dels jugadors locals, que van aconseguir arribar a l'últim minut amb empat a 78. En aquest, un parcial de 9-2 va donar el triomf al Sant Gervasi. En la propera jornada, el Club Bàsquet Navàs Viscola rebrà a la seva pista el segon classificat, el Lluïsos de Gràcia barceloní, en un matx que es posarà en marxa el proper dissabte, 3 de febrer, a partir de les set de la tarda.