El tècnic manresà Víctor Vera ha acceptat la proposta de dirigir el Tortosa, equip de Primera Catalana (grup 2). Vera és el quart entrenador dels tortosins aquesta temporada. L'anterior, Dani Gimeno (ex de l'Igualada), va arribar a un acord amb la directiva diumenge passat per deixar l'equip, després de perdre al camp del cuer, el Valls. El Tortosa ocupa el penúltim lloc de la classificació amb 14 punts i és a sis de les places de permanència.

Víctor Vera comentava ahir a Regio7 que «ha estat molt ràpid, entre dilluns i dimarts vam arribar a un acord econòmic i esportiu, perquè, és clar, estem parlant de 200 km de desplaçament. L'equip entrenarà dos dies, dimarts i divendres, i l'objectiu és mirar d'aconseguir la permanència, o com a mínim ser competitius durant el que queda de temporada. Mirarem d'incorporar algun jugador perquè la plantilla és curta».

Víctor Vera anirà acompanyat de Víctor Casado com a segon entrenador i Jaume Galobart com a assessor. Vera actualment donava un cop de mà a la Pirinaica després del seu pas pel Manresa i el Granoller,s al costat d'Albert Garcia. També ha entrenat l'Avià, el Sallent i el Sant Feliu Sasserra, entre altres equips.