El Club Bàsquet Martorell va encaixar una nova derrota a domicili, en aquesta ocasió a la complicada pista del Torrons Vicens l'Hospitalet, que va trencar una ratxa de tres derrotes consecutives i es va imposar per un resultat final de 84-76 en el derbi català de la categoria. L'exmanresà Johan Kody va acabar amb 33 crèdits de valoració i va ser el més destacat del partit i de la jornada.

En el primer quart hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles de forma constant (21-20 al final). En el segon període, els jugadors locals, liderats per Kody i Schmidt, van trencar el duel gràcies a la superioritat en el rebot i van obtenir una renda de vuit punts a la mitja part de l'enfrontament (46-38) davant uns martorellencs en què destacaven Mazaira i Jofresa.

En la segona meitat, els jugadors de l'Hospitalet de Llobregat van estar molt desencertats en el tir lliure, i això els va impedir obrir un forat més gran en l'electònic, que al final del tercer quart reflectia nou punts de marge per als locals (65-56). En els deu darrers minuts, els jugadors dirigits per Joan Albert Cuadrat van intentar la remuntada, però el rival es va mostrar sòlid i es va endur la victòria. En la propera jornada, el Martorell rebrà el Fundación Globalcaja La Roda, un dels tres líders de la LEB Plata, juntament amb l'Alacant i el Granada. El matx es posarà en marxa el proper diumenge 11 de febrer a partir de dos quarts d'una del migdia.