La Salle Manresa va iniciar la segona volta del grup 1 de Primera Catalana amb una nova victòria a domicili, en aquesta ocasió a la pista del darrer classificat del grup, el Verma Tarragona, al qual es va imposar per un resultat final de 56-70.

Un bon inici en l'aspecte defensiu va fer que els manresans entressin bé al partit i obtinguessin tres punts de marge al final dels deu primers minuts (15-18). No obstant, en el segon quart, l'encert en el llançament exterior dels locals, combinat amb algunes errades i badades defensives dels jugadors manresans, van permetre els tarragonins arribar a la mitja part de l'enfrontament amb només un punt d'avantatge en l'electrònic (33-32).

En la segona meitat del matx, tots els jugadors del conjunt bagenc van aportar en l'àmbit ofensiu i defensiu, fet que els va permetre agafar la regularitat que va faltar a la primera part per capgirar el marcador i agafar quatre punts de marge al final del tercer quart (47-51). En els deu darrers minuts, els manresans van demostrar la seva superioritat i van ampliar la diferència fins al 56-70, amb el qual es va arribar al final del partit. En la propera jornada, La Salle Manresa rebrà a la seva pista el Sant Cugat Vermell, que és el penúltim classificat del grup. El matx es posarà en marxa el proper dissabte 10 de febrer, a partir de tres quarts de sis de la tarda.