El Vell Congost de Manresa va rebre el cap de setmana uns 400 judokes per participar en els campionats de Catalunya de judo en les categories cadet i infantil.

En la competició, que tenia el suport de l´Ajuntament de Manresa, els representants del Centre de Tecnificció del Bages i el Moianès, van aconseguir vuit títols entre les setze categories de pes (masculí i femení). Els més guardonats van ser els representants d´Esport-7 amb cinc primeres posicions, totes elles cadets a càrrec de Noèlia Jardo, Nerea Garcia, Òscar Contreras, Pau Santacreu i Jordi Pérez Mendiguren. El Judo Moià va tenir dos kudokes al graó més al del podi, ambdós infantils, Raquel Romeu i Ahmad Mssahal. I el Judo Santpedor va gaudir d´un títol infantil per part de Bruna Rojo. A més, entre els judokes bagencs i moianesos van sumar dotze posicions d´honor entre segons i tercers llocs.

Aquests campionats, regits per la Federació Catalana de judo, puntuaven pel ranquing català i per tant per participar en els campionats d'Espanya de les respectives categories que es duran a terme el mes de maig a Guadalajara i en els quals hi seran un bon grup de judokes de casa nostra.