El pentacampió del Dakar i 6 vegades Campió del món de Ral·li Raids ha decidit deixar les seves funcions com a director esportiu de la prova més dura del planeta, el ral·li Dakar.

Després de tres intensos anys als comandaments de la direcció esportiva de la cursa, durant els quals Marc ha dedicat tota la seva energia, els seus coneixements i tota la seva experiència al servei del Dakar, agraeix encaridament, a cada un dels integrants d'ASO, el gran treball realitzat i la gran quantitat d'experiències viscudes conjuntament.

Alhora, Marc vol agrair tota la confiança que al llarg d'aquests anys Amaury Sport Organisation ha dipositat en ell.

Marc Coma:

"Després d'haver estat competidor del Dakar i guanyar-lo cinc vegades, ha estat meravellós poder descobrir-entre bambolines, conèixer el que hi ha darrere del seu imponent decorat, l'increïble engranatge que conforma l'organització d'aquest esdeveniment fora del comú. Estar al cor del ral·li durant tres anys, en contacte amb especialistes lliurats i molt professionals, m'ha ensenyat a valorar el compromís que demostren tots els equips de l'organització en aquest esdeveniment únic al món. Només puc desitjar que el Dakar segueixi fent-nos gaudir i somiar durant molts anys més".