El tècnic manresà Ricard Casas serà el segon entrenador del nou projecte de Svetislav Pesic al capdavant del Barça Lassa. Segons va informar ahir RAC-1, i va confirmar posteriorment TV3, el bagenc acompanyarà el serbi com a substitut de Sito Alonso, un cop que ahir Alfred Julbe va exercir de tècnic interí en la derrota barcelonista, una més, per 94-82 a la pista del Maccabi.

Casas, de 55 anys, amb una dilatada trajectòria en diversos equips de la lliga ACB, entre els quals el Bàsquet Manresa, i també en seleccions de base, es trobava ara mateix sense equip després de dues aventures a l'estranger, en concret a Veneçuela i a Angola, on va ser campió de lliga amb el Primeiro de Agosto.

Nova desfeta

Atesa la situació del Barça a Europa, la derrota d'ahir a Tel Aviv té poca importància. L'equip va anar fent la goma fins que va cedir, tot i els 18 punts d'Heurtel i els 17 de Hanga.

En els altres partits, el València de Rafa Martínez, autor de 13 punts, va derrotar el CSKA de Moscou per 103-98 després d'un partit que no es va decidir fins als darrers instants. Els altres dos equips de l'ACB que van jugar ahir van tenir sort diversa. El Baskonia va caure a la pista del Panathinaikos (80-76), amb 15 punts de Shengelia i Beaubois, i l'Unicaja va derrotar l'Anadolu Efes per 81-68, amb 20 punts de Waczynski.