El Reial Madrid no va tenir pietat de la Reial Societat i la va golejar, com ja sol ser habitual en les darreres temporades, i més amb Eusebio a la banqueta donostiar-ra, per tal d'agafar moral de cara al partit de Lliga de Campions de dimecres contra el París Saint-Germain. Els blancs, que ja havien golejat en la seva darrera aparició a la lliga a casa, contra el Deportivo -abans de ser eliminats pel Leganés-, i també al camp del València -la setmana anterior a empatar contra el Llevant- no van trobar oposició davant d'una Reial que va reviscolar en el partit anterior però que segueix dèbil com en els darrers mesos.

El partit va finalitzar virtualment a la primera part. Lucas Vázquez va inaugurar el marcador al primer minut de partit i des d'aquest moment ja va ser tot baixada per a un Madrid que hauria pogut fer el segon amb una rematada del negat Benzema al pal. Amb el 2-0, de Cristiano a passada de Marcelo, van començar deu minuts d'èxtasi blanc, amb un gol de Kroos i un altre del portuguès. A la represa, el Madrid va fer canvis, la Reial es va protegir més i va anotar dos gols, però Cristiano va aconseguir un hat-trick que pot provocar que es desperti en arribar les fases decisives europees, també una tradició anual.