El Club Bàsquet Martorell va encaixar una nova derrota a la seva pista, en aquesta ocasió davant el Fundación Globalcaja La Roda castellano-manxec, que es va imposar per un resultat final de 75-80 i es va situar en el primer lloc de la taula classificatòria de la LEB Plata.

Els locals no van posar les coses fàcils al seu poderós rival, i, gràcies a la qualitat i competitivitat de Nil Brià i un Deng Mabior que va aprofitar els seus centímetres a la pintura, van aconseguir finalitzar el primer quart amb tres punts de marge en l'electrònic (19-16). En el segon període, el conjunt d'Albacete va pujar el seu nivell de joc i va aconseguir arribar a la mitja part de l'enfrontament amb dos punts d'avantatge (34-36).

En la segona meitat, els visitants van sortir disposats a trencar el partit, i van obtenit set punts de diferència al final del tercer quart (51-58). En el darrer el La Roda aconseguia mantenir la renda, però en els últims cinc minuts els jugadors dirigits per Joan Albert Cuadrat van reaccionar de la mà de l'exterior Antonio de Pina, que va estar molt actiu. Llavors va aparèixer el poderós físic d'un Placide Nakidjim que, juntament amb Noguerol i Samson van sentenciar definitivament el matx. En la propera jornada, el Club Bàsquet Martorell visitarà la complicada pista del Real Múrcia, que compta amb l'exjugador del Bàsquet Manresa Javi Mugica a les seves files. El matx es posarà en marxa el proper dissabte 17 de febrer a partir de les set de la tarda.