El circuit valencià d'Albaida va rebre la primera prova del campionat d'Espanya de motocròs. En la categoria reina MX1, els pilots bagencs Lluís Riera, de l'Amics Moto Valls de Torroella , i Ramon Brucart, de Moto Club Can Taulé, van tenir un debut prometedor, 14è i 16è respectivament, en la classificació final conjunta.

El manresà Lluís Riera, amb Yamaha, va ocupar el quinzè lloc en la primera mànega i el catorzè en la segona, mentre que el santfruitosenc Ramon Brucart, que estrenava nova muntura, una Suzuki, va ocupar el dinovè i el quinzè lloc.

En MX2, a més de la tercera plaça a la general de Simó Ubach (KTM), pilot de Sant Salvador de Guardiola, el campió del món d'enduro, el surienc Josep Garcia hi va participar com a entrenament i va quedar sisè a la primera ronda i quart a la segona.

La propera prova serà el 24 de febrer al circuit andalús de Sanlúcar de Barrameda.