El santpedorenc Pep Guardiola i el seu Manchester City van aconseguir un marcador prou favorable (0-4) a l'anada de la seva eliminatòria de vuitens de final de la Champions al camp del Basilea.

A la primera part el City va passar per sobre del conjunt suís. Al minut 14, un llançament de córner de De Bruyne al primer pal el va rematar al fons de la xarxa Gündogan amb el cap; cinc minuts després era Silva qui feia el segon amb un llançament que sorprenia el porter Vaclik, que va fer la sensació que podia haver fet alguna cosa més. I sense pràcticament temps per reaccionar, el conjunt local va rebre el tercer (min 23), en aquest cas del Kun Agüero amb una rematada des de la frontal que va entrar arran del pal, i amb Vaclik fent l'estàtua.

Amb el 0 a 3 van venir uns minuts de respir dels de Guardiola, que no van saber aprofitar els jugadors del Basilea. A la recta final del primer temps, el City va pressionar de nou i De Bruyne va poder marcar en dues ocasions.

Tot i que el segon temps va començar amb una gran estirada del porter del City Ederson a una rematada d'Elyounoussi, ben aviat va arribar el quart, un golàs amb rosca de Gündogan (min 53). El local Oberlin ho va provar al minut 57 però va fer un llançament massa creuat i deu minuts després va tenir la millor ocasió però el seu cop de cap va anar directament a fora. També ho va intentar de falta (min 69), però a les mans del porter Ederson. Al minut 73, Gündogan va estar a punt de fer el tercer del seu compte particular després d'una bona jugada d'Agüero, però es va trobar amb una bona aturada de Vaclik. El Basilea ho intentava aprofitant el ritme més baix del City, però el marcador ja no es va moure

Juventus i Tottenham empaten

La Juventus i el Tottenham van empatar a dos gols. Els italians es va avançar ràpid amb dos gols d'Higuaín als minuts 2 i 9, el segon de penal. Amb el 2 a 0 va reaccionar el Tottenham davant un conjunt italià guardant la seva àrea. El golejador anglès Kane va retallar diferències al minut 35 (2-1) i al 45, Higuaín va desaprofitar un altre penal que va llançar al travesser. A la represa, el Tottenham va insistir buscant l'empat, però la Juventus en els seus contracops també va tenir moltes possibilitats de marcar. Al minut 7, el danès Eriksen va materialitzar l'empat a dos gols amb un llançament de falta en el qual Buffon no va estar encertat (min 71).