Poder mantenir el lideratge és l'objectiu del Manresa FS per al partit d'avui (18 h) amb el Mataró. I és que, en cas de victòria, els manresans seguiran al capdavant quinze dies, ja que en el proper partit sumaran sense jugar després de la retirada del Dénia, independentment del que facin els seus perseguidors, el CCR Castelldefels (és a un punt) i el Pallejà (a dos), tenint en compte que, a més, juguen avui entre ells (18 h).

El Mataró és el primer cop que visita el Pujolet en partit oficial. Els mataronins són l'equip que ha empatat més cops aquesta temporada, un total de set (a la primera volta contra el Manresa FS a Mataró). És vuitè classificat amb 28 punts, amb 74 gols a favor i 65 en contra. Com a visitant ha guanyat tres partits, n'ha igualat tres més i n'ha perdut també tres.

El Manresa FS vol refer-se de la dolorosa derrota de diumenge a Pallejà. En l'equip manresà ha causat baixa Said, que ha marxat al Navàs. Carles Corvo, en principi, és previst que jugui malgrat que li han diagnosticat una lesió al menisc. En els propers dies es decidirà si es fa un tractament conservador fins a final de temporada o bé si s'haurà d'operar.