L'excel·lent defensa executada pel Cafés Candelas Breogán al tercer quart i la regular i llustrosa actuació dels pivots Emir Sulejmanovic i Guillem Rubio van propiciar el vintè triomf dels gallecs i la setena derrota dels nord-africans al Pazo dos Deportes (78 a 67).

La igualtat va presidir els dos primers quarts del partit, que va finalitzar amb idèntic marcador parcial (16 a 15). El lleuger avantatge de dos punts que tenien els gallecs al descans va créixer exponencialment en un tercer quart en què la defensa local només va permetre anotar nou punts als seus oponents (21 a 9). En un darrer període eminentment ofensiu (25 a 28), el Melilla només va poder minimitzar la diferència final. El pivot bosnià Emir Sulejmanovic (18 punts i 9 rebots) va liderar el seu equip, amb el suport de Guille Rubio (11 punts i 5 assistències). Diego Kapelan (18 punts) i el base Dani Rodríguez (14) van ser els únics jugadors destacats del Melilla. A Oviedo, els de Carles Marco es van imposar al Valladolid amb solvència (74 a 63). Oliver Arteaga va ser, de nou, el millor dels asturians (20 punts, 8 rebots, 38 de valoració).

En els altres dos partits jugats ahir, l'Araberri va cedir la victòria (90 a 97) davant un Ourense llançat. L'actuació excel·lent del base Alec Wintering (23 punts, 5 rebots i 5 assistències) i de l'ala John Dee (21 punts, 5 rebots, 4 assistències) no van ser suficients per contrarestar una notable actuació coral dels gallecs. A Osca, un parcial de 22 a 11 al darrer quart va permetre als locals derrotar el TAU Castelló. L'ala pivot de l'Osca Van Wijk va ser el jugador més destacat (24 punts, 10 rebots, 34 de valoració).