El 12 de novembre de l´any passat, davant el Manlleu, el Manresa va tancar l´aixeta de les victòria al Nou Estadi fins que ahir la va tornar a obrir. Els manresans es van imposar al filial de Sabadell en un partit incòmode a l´inici però més plàcid des que el conjunt manresà va aconseguir remuntar el 0 a 1, ja entrada a la primera part.

L´equip visitant, entrenat per l´extècnic del juvenil del Gimnàstic Carlos López, va plantejar, d´entada, un duel obert. I així va ser en els primers minuts. Les dues formacions van disposar de bones ocasions, però va ser el Sabadell B qui va encertar. Després d´una acció per la banda esquerra, la pilota va anar als peus de Caballé, perforant la porteria de Luque amb una rematada rasa i seca (0-1). Era el minut 9 i a partir d´aquí, els vallesans van prendre més precaucions defensives, evitant que el Manresa disposés de bones accions d´atac.

Poc després de la mitja hora, Adri Arenas va fer el gol de l´empat aprofitant una acció de contracop d´àrea a àrea. Aquesta va ser una acció molt protestada pel Sabadell B doncs el seu jugador Antoni va caure lesionat al costat de la porteria manresana després de fer un remat que Luque va aconseguir aturar; els sabadellencs consideraven que el Manresa havia de llançar la pilota a fora.

L´1 a 1 va esperonar els blanc i vermells. Abans del descans, després d´una jugada molt llarga i amb moltes rematades, Marçal Lladó va marcar el 2 a 1 (min 39). Adri Arenas va tenir el tercer a les seves botes un minut després però el seu llançament va ser desviat a córner pel porter Joan.

A la segona part, el Manresa va tenir sota control el seu adversari però sense mostrar moltes ànsies per tancar definitivament el partit, malgrat que el 2 a 1 podia ser perillós pels seus interessos. Els manresans s´acostaven a l´àrea vallesana però amb poc perill, tret d´una volea de Manel Sala que va anar a fora per ben poc (min 54). Després del primer quart d´hora de la represa, el Sabadell B va intentar manar al mig del camp i aconseguir alguna aproximació de perill, però Luque pràcticament no va haver d´intervenir.

A les acaballes del matx, i després d´una rematada amb intenció de Brian (min 82), ell mateix va materialitzar el 3 a 1 amb la desafortunada actuació del porter Joan (min 85); el gol va anar precedit d´una bona jugada de Noah, que va assistir al golejador.

El proper dissabte a la tarda (18.10 h), el Manresa visita un Sant Cugat que malgrat ser el penúltim, ahir va sorprendre el Can Vidalet, a domicili (2 a 3).