Les seleccions catalanes sub-18 i sub-16 jugaran els propers dies la segona fase del campionat d´Espanya autonòmic a Inca (Mallorca). I ho faran amb tres jugadors del Gimnàstic de Manresa, el juvenil Pere Mogente i els cadets Pau Colell i Biel Farrés.

Catalunya tindrà com a rivals les Illes Balears i Cantàbria, davant els que buscarà la classificació per a la fase final. El divendres, els dos combinats jugaran davant els amfitrions de les Illes Baleras, a les 10 del matí els cadets i a 1/4 d´1 del migdia els juvenils; l´endemà dissabte i amb els mateixos horaris s´enfrontaran a Cantàbria. Balears i càntabres es veuran les cares el diumenge.

Dimarts, les dues seleccions van fer els respectius darrers entrenaments a Sabadell. Les convocatòries van ser, a la sub-18, a més a més de Mogente, Arnau Tenas, Konrad de la Fuente, Pau Martínez Alejandro J. Marqués, Nils Mortimer i Arnau Comas del Barça, Alejandro Sánchez, Raúl Manso i Pau Sandoval del Cornellà, Carlos Garcia-Die i Sergi Serrano de la Damm, Joan Garcia, Òscar Coll, Guillem Corominas, Nicolás Melamed i Ivan Gil de l´Espanyol i Jordi Verdejo del Gimnàstic de Tarragona.

La sub-16, amb Colell i Farrés, Arnau Rafus, Álex Rico, Moriba Kourouma, Roberto Navarro i Jaume Jardí del Barça, Hugo Ramírez i Gerrad Fernández del Cornellà, Gonzalo Carmona i Miquel Codina de la Damm, Iker Venteo, Òscar Tarensi, Andri Lucas Gudjohnsen, Brian Peña i Lluís Recasens de l´Espanyol, Unai Jodar del Girona i Álex D. Martin del Reus.