L'Igualada Rigat jugarà aquest dissabte, dia 24, la primera semifinal de la Copa del Rei d'hoquei patins després de derrotar el Noia Freixenet en un partit de quarts de final que ha dominat des d'una defensa gairebé perfecta. Els arlequinats no han permès que el rival, que l'havia derrotat diumenge passat en duel de lliga, el superés i, a més, ha anotat en moments psicològics.

En la primera part, el Noia ha intentat foradar la porteria d'Elagi Deitg, però aquest s'ha defensat en tot moment. A més, al minut 13 Sergi Pla ha engaltat un xut formidable des de llarga distància que ha superat Chus Fernández. Tot i que ho ha intentat i ha arribat a fer un pal, amb un xut d'Humberto Mendes, el Noia ha anat al descans un gol a sota.

A la represa, els contraatacs de l'Igualada Rigat eren cada cop més perillosos fins que, als cinc minuts, Oriol Vives ha fet una mitja volta perfecta i ha empalat una bola que semblava que perdia per anotar el 0-2. A més, els anoiencs tenien la desena falta a mà i l'han trobada amb una acció d'Arnau Xaus sobre Oriol Vives. L'ha llançada Met Molas, però Fernández l'ha aturada.

Tot i això, els igualadins no s'han descomposat i, a sis minuts del final, Roger Bars ha fet el 0-3 que ja era definitiu. El Noia ha disposat d'una falta directa que Elagi Deitg ha aturat a Martí Casas per certificar un gran triomf.