Els quatre esquiadors de l'Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà van estrenar-se ahir al Campionat d'Europa d'esquí de muntanya que s'està disputant a Sicília, Itàlia: Ot Ferrer, maria Costa, Ares Torra i Núria Torra van particpiar les curses d'esprint masculina i femenina, respectivamente, en categoria cadet.

El berguedà Ot Ferrer va ser 20è en la seva prova, amb un temps de 3.59, a 51 segons del vencedor, el suís Léo Besson (3.08). El podi el van completar el francès Rémy Garcin i el suís Maxime Trombert. Avui, Ferrer tornarà a participar en una cursa, la Vertical Race en categoria cadet.

També farà doblet la gironellenca Núria Torra, que ahir va ser novena (4.52) en la cursa d'esprint. Per davant seu va quedar Ares Torra (4.46) i la santpedorenca Maria Costa (4.42). La vencedora va ser la italiana Samantha Bertolina (4.01), seguida de la suïssa Caroline Ulrich i de la francesa Madeline Paillard.

Avui, torn per a Kilian Jornet

A més d'Ot Ferrer i Núria Torra, en categoria cadet, avui també participarà en la cursa vertical Kilian Jornet. El ceretà entrarà en escena si les condicions meteorològiques ho permeten. Ahir, el mal temps va obligar a susprendre les quatre curses tant de categoria masculina com femenina absolutes i promeses de l'esprint.