El València és molt a prop de quedar eliminat de l'Eurolliga després de la seva derrota d'ahir amb l'Olympiacos (80-70), un duel en què el santpedorenc Rafa Martínez va anotar 2 punts en 8 minuts. De res no va servir el bon partit de Fernando San Emeterio (19 punts) i un gran segon quart del València, que va signar un parcial de 18-28 per ajustar el marcador al descans. L'Olympiacos, segon classificat de la competició, es va mostrar sòlid i va trobar el lideratge de la seva gran estrella, Vassilis Spanoulis, que va anotar 25 punts i va repartir 9 assistències.

També va perdre el Baskonia de Pedro Martínez a la pista del líder, el CSKA (93-86). El conjunt basc va signar tres quarts de gran nivell i va estar a punt de donar la campanada a Moscou. Però el conjunt rus va capgirar el marcador en el darrer període, va fer estèril el gran partit de l'uruguaià Jayson Granger (26 punts) i va segellar la seva classificació per als play-off, quan encara falten set jornades per acabar la lliga regular.

L'únic triomf dels equips ACB que jugaven ahir el va signar l'Unicaja, que va superar el Maccabi per 83-69, amb 15 punts de Nedovic i 14 de McCallum. Amb aquest resultat, l'Unicaja ja suma deu victòries (10-13), les mateixes que el Baskonia, i s'acosta a la vuitena posició, l'última que dóna accés als play-off i que ocupa, precisamente, el Maccabi.

En l'altre partit disputat ahir, el Fenerbahçe no va tenir pietat del Milà, a qui va escombrar per un contundent 89-70.