Amb èpica, la selecció catalana sub-21 de futbol sala femení s'ha adjudicat avui el títol de campiona d´Espanya per primer cop en aquesta categoria. I ho ha aconseguit a Salou amb l´entrenadora baganesa Clàudia Pons dirigint el combinat català.

Quedaven només sis segons per la conclusió de la segona part de la pròrroga de la final amb Múrcia, quan Sònia Blanco, jugadora del La Concòrdia, ha trencat l´empat a dos gols que reflectia el marcador i ha donat la victòria a les catalanes. Després de derrotar Galícia a les semifinals del dia anterior (5-2), el conjunt català ha obert l´enfrontament davant les murcianes amb una pressió alta. No obstant això, en la primera arribada perillosa, Múrcia s'ha avançat en el marcador (Noèlia Montoro min 4). Malgrat aquest gol matiner, les de Clàudia Pons han seguit amb el seu joc habitual, combinant la rapidesa i la precisió però, tot i algunes ocasions per empatar, l´1 a 1 no ha arribat, entrant les jugadores als vestidors amb el 0 a 1.

A la represa, Catalunya ha posat més ritme a les seves accions i quan només s´havien jugat dos minuts del segon temps, Laura Oliva (Penya Esplugues) ha fet l´1 a 1. Un xut al pal de Rocio Gómez hauria pogut significar l´ 1 a 2, però el seu llançament va anar al pal. Qui si que ha encertat ha estat Glória Collado al minut 35 (1 a 2) encara que Marta de los Riscos (Penya Esplugues) ha establert el definitiu 2 a 2 a les acaballes del partit.

Em la primera meitat de la pròrroga, les catalanes han gaudit de la possessió de pilota però han topat amb un conjunt murcià molt encertat en defensa. En el segon tram del temps afegit, Clàudia Pons ha arriscat amb portera-jugadora buscant el gol de la victòria, i aquest ha arribat en el darrer alè obra de Sònia Blanco.