L'Iberostar Palma va canviar d'entrenador a final d'any: Xavi Sastre va dimitir i el seu lloc el va ocupar Félix Alonso, que no ha pogut redreçar el rumb. Amb el tècnic lleonès, el balanç del Palma és d'una victòria i sis derrotes, totes seguides. «Ara mateix, no sabem competir i això és un problema molt greu perquè vivim de la competició», explica Alonso.

«Necessitem, més que mai, competir quaranta minuts», exigeix el tècnic abans de visitar avui el Nou Congost. «Si marxes del partit dos minuts contra el Manresa, serà molt difícil perquè tenen un cabal d'anotació molt gran». I afegeix el problema més greu que té l'equip: «Tenim un bloqueig mental. Si haguéssiu vist els entrenaments de la setmana passada, no hauríeu tingut cap dubte que amb el Palència hauríem competit de manera totalment diferent, tot i que potser no hauríem guanyat».

El Palma és cuer amb només sis victòries i el seu entrenador creu que n'han de sumar onze per assegurar-se la permanència. Per tant, han de guanyar cinc partits d'aquí a final de curs. Una missió complicada tenint en compte la seva dinàmica actual.