El Marganell afrontava la visita del líder, Juan XXIII, amb moltes baixes importants i amb només dotze jugadors, entre els quals, dos juvenils. Amb tot, l'equip entrenat per Lluís Cebolla va donar la cara i va tenir moltes ocasions clares de gol.

Els locals van plantejar un partit defensiu, buscant les seves opcions al contraatac. Tot i això, els de Cebolla no van impedir el gol terrassenc al minut 25. En el tram final d'aquest primer temps van arribar els millors minuts dels locals. El Marganell va desaprofitar fins a tres clares ocasions de gols abans del descans.

A la segona part, els locals van fer un bon inici i van tornar a gaudir de clares ocasions, però el Juan XXIII va posar la directa a partir del minut 60 i va forçar un penal que va suposar el 0-2.

Amb aquest marcador, el Marganell, que va acusar el desgast físic i la falta de recanvis des de la banqueta, va abaixar els braços i els terrassencs encara van forçar un nou penal que va col·locar el definitiu 0-3 en el marcador.