En els altres tres partits que es van disputar en la jornada d'ahir, el més important per als interessos de l'ICL Manresa va ser el que enfrontava l'Ourense i el Prat i que va acabar amb victòria dels primers per només tres punts de diferència (61-58). Amb aquest resultat, els bagencs se situen segons a la classificació, ja que disposen d'un millor average general que els potablava.

Els catalans van començar manant en un primer quart sense gaire anotació (8-14). En el segon els atacs van millorar, i els visitants es mantenien davant a la mitja part de l'enfrontament (25-30). En el tercer quart hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, i en els darrers deu minuts els locals, que acumulen una gran ratxa de resultats, van donar la volta a l'electrònic i van aconseguir el triomf. Jhornan Zamora i Reginald Johnson, amb 16 i 19 punts, van liderar l'Ourense, mentre que l'interior Emanuel Cate, amb 10 i 10 rebots, va ser el millor dels visitants.

En un altre partit, el Leyma Coruña es va imposar al Càceres per 79-75 en un partit que va ser molt anivellat. Zach Monaghan, amb 18 punts, va ser el més destacat dels gallecs, i Nikola Rakocevic, amb 17, va liderar els visitants. Finalment, el Clavijo, un dels equips de la zona baixa de la taula, va donar la sorpresa i va vèncer per 78-74 el TAU Castelló, que és el sisè classificat. Un parcial de 26-17 en l'últim quart va ser definitiu per al conjunt de Logronyo, que deixa com a cuer provisional el Palma.