El Manresa FS va assolir ahir una meritòria i transcendent victòria davant el CN Sabadell segellada a només quatre segons de la conclusió d'una trepidant segona meitat. Amb aquest triomf, l'equip dirigit per Gerard Floriach manté una setmana més el liderat de la categoria.

El sabadellenc Borrego havia igualat a quatre el matx a manca de quaranta segons per al final, amb un xut llunyà que va desviar al pal el porter blanc-i-vermell Adil, amb la dissort que la pilota va finalitzar el seu reccorregut a la xarxa. Els manresans no van neguitejar-se i, jugant de cinc, van aconseguir trenar una excel·lent acció ofensiva que Josan va transformar en el gol decisiu quan només faltaven quatre segons de joc efectiu. Un esclat d'èxtasi va recór-rer les graderies del Pujolet.

La primera meitat del partit va discórrer per paràmetres antagònics al segon període. Els bagencs van caure en el parany del joc lent i cadenciós d'un equip sabadellenc que va adquirir ben aviat avantatge al marcador amb un gol del veterà i reputat Dani Salgado. Malgrat el joc arrítmic i imprecís dels locals, Iken va restablir les taules amb un potent xut llunyà, però una acció d'estratègia va permetre als vallesans retirar-se als vestidors amb un gol d'avantatge.

A la represa, el Manresa FS va recuperar la identitat i intensitat del seu joc davant un competitiu oponent. Josan i Corvo van capgirar el marcador en vuit minuts, però l'exclusió d'Iken, per doble amonestació, minuts després, retornava la incertesa a l'afició. Tot i jugar en inferioritat numèrica, els manresans van ampliar la seva renda mitjançant el golejador Corvo. Xato va tornar a comprimir el resultat (4 a 3). Llavors va emergir la figura del porter local Adil, pletòric ahir, que va protagonitzar cinc aturades de mèrit que van permetre als bagencs mantenir la seva mínima renda fins un darrer minut apassionant.