L'equip de Zinedine Zidane va superar amb solvència un competitiu Getafe i va refermar, així, la confiança en el seu joc per afrontar el decisiu partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra el PSG.

Les baixes per lesió dels migcampistes Luka Modric i Toni Kroos es van compensar amb el retorn a la titularitat de l'equip merengue de Dani Carvajal, Casemiro i Cristiano Ronaldo. Alhora, Gareth Bale va convertir-se ahir en el jugador britànic que més partits ha jugat a Primera Divisió, fins a 117, i supera Beckam.

La primera meitat del partit va caracteritzar-se pel monopoli de la pilota exercit pels locals, davant un Getafe intens i agosarat en la pressió que, malgrat això, no aconseguia fer-se amb la pilota amb assiduïtat.

Sergio Ramos va reclamar un penal evident del central Bruno González (minut 9) que l'àrbitre no va veure. Tot just superat l'equador del primer període, Bale va recollir una pilota dins l'àrea i va afusellar un impotent Martínez. Dani Carvajal va estar a punt d'ampliar l'avantatge merengue amb un xut ras arran la base del pal (minut 39). I, ja al darrer alè d'aquest primer acte, Cristiano Ronaldo va marcar el seu gol 300 a Primera Divisió, després de superar diversos defensors i abans de rematar a gol amb l'esquerra.

L'exclusió del migcampista visitant Rémy (minut 47), per doble amonestació, semblava decantar el matx de forma definitiva. Però Nacho va fer un penal clar sobre Jorge Molina (minut 64) que Portillo va transformar. L'honor de setenciar el partit va correspondre a Cristiano Ronaldo (minut 78). Ja en temps de descompte, Bale va estavellar una rematada al pal.