El capità de la Fiorentina, Davide Astori, de 31 anys, ha estat trobat mort a la seva habitació d'hotel a Udine, on es trobava concentrat per disputar aquest diumenge el seu partit de Sèrie A davant l'Udinese, que ha estat ajornat pel tràgic succés.

"La Fiorentina, profundament dolguda, lamenta comunicar que el seu capità, Davide Astori, ha mort, afectat d'una malaltia sobtada. A la terrible i delicada situació i sobretot per respecte a la seva família, apel·lem a la sensibilitat de tots", diu el comunicat del quadre 'viola'.

Astori, que tenia 31 anys, va ser internacional en 14 ocasions amb Itàlia, amb la qual va disputar la Copa Confederacions de 2013 -aconseguint la tercera posició-. Va començar la seva carrera al Pizzighettone (2006-07), passant pel Cremonese (2007-08), el Càller (2008-14) i la Roma (2014-15), fins arribar a la Fiorentina en 2018. El capità del quadre florentí tenia una filla de dos anys.

A més, com a conseqüència del tràgic decés, el partit de la vintena setena jornada de la Sèrie A que el seu equip havia de disputar aquesta tarda davant l'Udinese en el Stadio Friuli ha estat ajornat.