El Club Bàsquet Navàs Viscola va aconseguir una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió en la visita dels Monjos, al qual es va imposar per un resultat final de 78-57. Un cop més, el pavelló navassenc estava ple de gom a gom.

Els jugadors navassencs van sortir a la pista amb molta intensitat i van oferir un gran nivell defensiu. Això els va permetre recuperar algunes pilotes i anotar cistelles fàcils al contraatac. Al final del primer quart, els bagencs ja dominaven per onze punts de diferència (18-7). En el segon període, la tònica va ser pràcticament la mateixa i el conjunt local va ampliar el marge fins arribar a la mitja part de l'enfrontament amb catorze punts de renda (37-23).

En la segona meitat, els navassencs van seguir demostrant la seva superioritat respecte del rival i al final del tercer quart ja tenien 24 punts d'avantatge i el partit ben encarrilat (57-33). En els deu dar-rers minuts, els bagencs van arribar a tenir una màxima diferencia de 28 punts. El tècnic local va aprofitar per donar descans als seus jugadors més importants i minuts als menys habituals, que van aprofitar la oportunitat. Els navassencs van dur a terme, un cop més, un gran treball en equip i tots els jugadors van anotar com a mínim una cistella. En la propera jornada, el Navàs Viscola visitarà la pista del cuer, el Verma Tar-ragona, en un matx que es posarà en marxa el proper dissabte, 10 de març, a les 16 hores.