El Tenea Esparreguera va obtenir una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió en la visita del Lliçà d'Amunt, al qual es va imposar per un resultat final de 75-61. Amb aquest triomf, els del Baix Llobregat Nord iguala el millor inici de temporada de la història de la Copa Catalunya, que fins ara ostentava en solitari el CB Granollers.

Al primer quart els locals van estar molt encertats en el tir i van dominar el rebot, fet que els va permetre agafar nou punts de renda (20-11). Al segon, els visitants van signar un parcial de 0-10 i van retallar distàncies al descans (37-34). En la represa, els jugadors dirigits per Òscar Navarro van sortir molt endollats i van agafar onze punts de renda, però el Lliçà no es va rendir i es va mantenir dins el partit fins als darrers minuts, quan els locals van sentenciar.