El sènior femení del Club Bàsquet Igualada va arrancar la segona fase de la temporada amb una victòria molt treballada contra un rival que no va abaixar els braços, el Club Natació Terrassa (69-57).

Des de l'inici, els dos equips es van mostrar molt produents i amb set d'estrenar-se amb bon peu. És per això que, ja als primers minuts, el partit va ser un estira i arronsa amb curtes alternances al marcador. Les locals van planejar una defensa intensa i van ser ràpides en atac, però, tot i així, el primer quart va tancar-se amb un ajustat 14-18 que beneficiava les jugadores de Terrassa.

El segon quart va mantenir aquesta línia de prudència, encara que tots dos conjunts, còmodes a pista, van apostar per un joc ofensiu i més atrevit. Tot i així, el marcador va mantenir el tímid avantatge de les visitants, que van anar a la mitja part amb un 27-30 que feia preveure una segona meitat plena d'emoció.

A la represa, les locals van posar una marxa més i van saber combinar l'encert ofensiu amb el treball defensiu. Aquesta vegada, la moneda va donar la cara a les d'Anoia, que van poder capgirar el marcador i enfilar l'últim tram del partit amb renda (44-39), malgrat no assegurar res.

A l'inici del darrer període, les jugadores, condicionades per la incertesa, van mostrar-se agressives i intenses en defensa. Les locals jugaven per mantenir la diferència, mentre que les noies del Vallès buscaven l'anotació fàcil.

Finalment, el bon joc i l'encert de les locals van deixar enrere l'equip rival i van augmentar les distàncies fins endur-se el primer triomf d'aquesta segona fase de la lliga regular. La propera cita de l'equip igualadí serà a la pista d'un rival directe, el TGN Bàsquet, el divendres 9 a les 20.30 h.