El Club Bàsquet Artés va aconseguir una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió davant el Maristes Ademar badaloní, al qual es va imposar per un resultat final de 75-68. En el primer quart, els jugadors dirigits per Toni Manyosas van oferir un gran nivell de joc i van trobar bones seleccions de llançament. Això els va fer agafar una renda de cinc punts al final del període (19-14). En el segon, la tònica va ser pràcticament la mateixa i es va arribar al descans amb un 41-29.

A la represa els bagencs van sortir a la pista amb poca tensió i van cometre imprecisions. Això va fer que els visitants, que van endurir la defensa, clavessin un parcial de 0-12 i es posessin per davant. Després, els artesencs van reaccionar i van acabar guanyant.