L'entrenador del Barça, Ernesto Valverde, encara no va considerar definitiva la victòria d'ahir, tot i que va considerar que el partit era «molt important, ja que la diferència entre estar amb vuit punts d'avantatge o dos és gran. Veurem què ens depara el futur, perquè ja sabem com va això».

L'entrenador barcelonista va considerar que «s'ha seguit el guió previst, però sabíem que el pas dels minuts anava en contra nostra [pel cansament acumulat del partit i el viatge a Las Palmas]». De tota manera, «ells no han tingut ocasions clares, però estàs sempre intranquil pels davanters de què disposen».

D'ahir va destacar la importància de Rakitic, ja que «equilibra l'equip, és una balança que sempre hi és. Té de tot, gol, constància i feina, i va bé a l'atac». Sobre la lesió d'Iniesta, «perdem molt, perquè és insubstituïble. Té unes característiques que el fan únic al món». El trencament fibril·lar d'ahir el pot deixar un mes sense poder competir, amb la qual cosa es perdrà la tornada de la Champions contra el Chelsea.

Per la seva banda, Diego Simeone, el tècnic matalasser, va ser clar en dir que «si traiem la camiseta a Messi i li posem la blanc-i-vermella, possiblement hauríem guanyat 1-0». L'entrenador es va mostrar content de la segona part. «Hem estat nosaltres. Es pot perdre perquè això és futbol» i també va alabar que Valverde utilitzi un 4-4-2 «que el fa més fort defensivament».