L'ICL Manresa repartirà aquest diumenge 4.000 samarretes entre els seus aficionats per rebre el líder de la LEB Or, el Breogán (19 h), en un partit vital. Els manresans són a dues victòries dels gallecs, a qui volen acostar-se per no descartar encara acabar primers la lliga regular: una posició que té premi, ja que assegura l'ascens directe a la lliga ACB, sense la necessitat de jugar els play-off.

Per aquest motiu, el club vol que els aficionats es posin la samarreta i crear així un efecte d'uniformitat a tot el pavelló, com va passar a Lugo en la final de la Copa de la Princesa que va enfrontar els dos equips a principi de febrer: les grades es van tenyir de blau cel, el color del Breogán.

Des del club es recomana a tots els aficionats «que vulguin assegurar-se tenir una samarreta que vagin amb temps al Nou Congost». A més, també aconsellen «posar-se la samarreta ja abans del partit per tenyir tota la grada de vermell».

A més de l'al·licient d'endur-se una samarreta vermella, el club també ha fet una crida per omplir el pavelló recordant als abonats que tenen tres entrades extra a la seva disposició al llarg de la temporada. Els interessats per aquest partit, les poden passar a buscar a les oficines del club.