L'atleta cadet Miqui Riera i la juvenil Bethelhem Manzano, ambdos atletes de l'Avinent CA Manresa, van contribuir amb la seva destacada actuació a fer que Catalunya estigués present en el podi del Campionat d'Espanya de cros sub-16 i sub-18 individual i per seleccions autonòmiques, que es va disputar a San Pedro de Pinatar (Múrcia).

Miqui Riera va ocupar la 17a posició de la cursa (4t català) i va contribuir de ple que la formació catalana es proclamés campiona d'Espanya de seleccions sub-16 davant de Múrcia i de Madrid. Bethelhem Manzano va ser 18a en la seva categoria (3a catalana) i va aportar els seus punts al combinat català que va pujar al tercer esglaó del podi sub-18.

També van ser en aquesta competició tres atletes del CA Igualada Petromiralles en la categoroia sub-18 masculina: Ayou Ait Addi va ser 28è i Riduan Boulbayem 44è; i Sergi Santamaria es va haver de retirar per malaltia. Catalunya en aquest cas va ser sisena.