El CN Minorisa femení va aconseguir, patint molt, dos punts clau per arribar amb avantatge al partit decisiu per classificar-se per al campionat d'Espanya de Segona Divisió que es jugarà al feu del CN Martorell el dissabte 24.

El partit va ser molt disputat i un veritable festival golejador d'ambdós equips. El primer quart va ser per a les de Peirón, que van aconseguir un 2-5 que feia presagiar un partit còmode. Però les previsions es van trencar i en un segon temps de joc embogit les amfitriones van signar un parcial de 5-3. La dificultat de l'empresa es va confirmar en el tercer quart de joc, ja que el 3-2 de les locals igualava el partit a només vuit minuts del final. Amb els nervis a flor de pell el darrer període va ser d'infart. Va ser a manca de 21 segons quan de pena màxima Casasayas va fer el definitiu 14-15, d'importància cabdal per desfer la igualada al marcador.