Ernesto Valverde va reconèixer que estava «alleujat» pel fet que el partit s'acabés, ja que «el partit ha tingut molta substància perquè el Chelsea té un equipàs, amb uns grans jugadors que són molt forts físicament i complicats de superar, a part de ser bons tècnicament. Ja vaig dir quan ens van tocar que seria molt difícil passar».

Valverde va explicar que, «tot i marcar aviat, ha estat tot molt complicat, fins i tot més que a Londres. Allà van fer dos pals però la sensació de domini la teníem nosaltres. Avui, en canvi, ells donaven aquesta sensació de perill fins al final»

Respecte de la titularitat de Dembélé, va explicar que «volíem un home que ens donés profunditat per la banda, però també ha hagut de treballar en defensa després de l'1-0 i ho ha fet bé, fins i tot salvant un gol. Després l'hem hagut de canviar per reforçar aquell sector, ja que Sergi Roberto tenia una targeta».

I de Messi, «el de sempre. Disposar d'ell és un luxe per a l'equip, ja que et pot generar una jugada de gol i de perill en qualsevol moment i fa que tot el nostre joc d'atac entri en funcionament».